1. 5 argumenten ...to fake it!

1)    Daar waar de 1e generaties kunstgras nog veel weg hadden van groene kokosmatten heeft Tigerturf producten ontwikkeld die niet van echt te onderscheiden zijn. Met zachte kunststoffen worden vezels gemaakt die onze kunstgrassen zacht en echt aan laten voelen…

2)   
Er is aandacht, kennis en tijd nodig om het perfecte gazon te krijgen en te behouden. Los van het feit dat het geld en moeite kost heeft u daar mogelijk helemaal geen zin in. Met de installatie van kunstgras kiest u voor perfectie, gemak en zorgeloosheid.

3)   
Het klimaat waarin wij leven maakt het er allemaal niet makkelijker op om het perfecte gazon te krijgen en te houden. Wij hebben het dan niet alleen over het weer. De condities van de grond op de plek waar wij graag gras zouden willen hebben, laten niet altijd toe om juist daar gras te laten groeien.

4)   
Kinderen en huisdieren spelen graag op gras, zonder zich te storen aan de vuil aan hun voeten en poten of zonder zich te storen aan de natte ondergrond na bijvoorbeeld een regenbui. Uw gras raakt beschadigd en het vuil wordt naar binnen gelopen.

5)   
Tigerturf is gemaakt van recyclede materialen, heeft geen water, geen onkruidbestrijdingsmiddelen en geen meststoffen nodig. Een milieu vriendelijk product dus en met het oog op de klimaatsveranderingen dus ook voordelig.


Uw tuin...waar het gras altijd groener is

5 argumenten  ...to fake it!

Aandachtspunten bij uw kunstgraskeuze

Kunstgras met of zonder infillzand?

 

Hoe kunt u ons bereiken?

Sanders Hoveniersgroep B.V.
 
Brede Pad 1a
5293 NC  Gemonde
Tel: 073 551 29 63
Fax: 073 551 79 34
Email: info@sandershoveniersgroep.nl
Web: www.sandershoveniersgroep.nl