Hoveniersbedrijf Schapendonk B.V.

Na een lang samenwerking op diverse vakgebieden, hebben wij in 2003 Hoveniersbedrijf Schapendonk overgenomen van de heer F.W.J. (Frans) Schapendonk, die nog tot met 2004 heeft meegewerkt in zijn onderneming. In 2005 is de heer F. Schapendonk met wel verdiend pensioen gegaan.

Al vele jaren is Hoveniersbedrijf Schapendonk een begrip in de omgeving van Vught. Het vakkundige  team bestaat uit 3 werknemers. Wij ontwerpen zelf tuinen, maar uiteraard kan dit ook in samenwerking met tuinarchitect. Mede door deze activiteiten heeft dit ons gevormd tot een veelzijdig hoveniersbedrijf. Wij verzorgen voor u een totaalpakket aan tuinaanleg-  en onderhoud voor zowel bedrijven als particulieren waarbij kwaliteit en service voorop staan.

Na het aanleggen heeft de tuin ook onderhoud nodig. Hoveniersbedrijf Schapendonk BV kan een onderhoudsplan maken voor de particulier maar ook verzorging van een kantoortuin behoort tot de mogelijkheden.

Referentie: Woonbouw St. ZAYAZ, Woonbouw St. Woonwijze, mevrouw Scheepsbouwer, de heer Poerink, Ingenieursbureau Ibotec BV In Boxtel (J. van Erp), Language Institute Regina Coeli BV in Vught.

Hoe kunt u ons bereiken?

Sanders Hoveniersgroep B.V.
 
Brede Pad 1a
5293 NC  Gemonde
Tel: 073 551 29 63
Fax: 073 551 79 34
Email:
Web: sandershoveniersgroep.nl